Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn


Neerstraat 34 9636 Nederzwalm
0473882505 Klik om te bellen

Over Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn

Waarom is Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn de beste keuze voor jou?

Live Authentic brengt een totaalconcept voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Want jouw welzijn staat op de eerste plaats. Schoonheid is meer dan het oog ziet; een combinatie van innerlijk en uiterlijk welbevinden - een balans tussen hoe we er uitzien, voelen en hoe we leven. Schoonheid van binnenuit én van buitenuit. Na elke behandeling zie je er jonger en gezonder uit. Door 100% natuurlijke huidverzorging, aromatherapie, ontspanning, coaching en voedingsadvies krijgt jouw lichaam de allerbeste zorgen. Bovendien zijn de effecten van goede voeding en een gezonde leefstijl niet alleen zichtbaar op je huid, maar over het hele lichaam. Daardoor verdwijnen jouw klachten en kwaaltjes. Voor de meest harmonieuze versie van jezelf. Wie authentiek leeft tracht zoveel mogelijk zichzelf te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Op die manier kun je je krachten en talenten ten volle benutten, en daaruit ontstaat de beste versie van jezelf. Een gepassioneerde, creatieve, energieke persoonlijkheid die geniet van het leven, geluk en succes maakt voor zichzelf en de mensen om zich heen.

Meer over Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn:

Schoonheid van binnenuit én van buitenuit. Het is een totaalconcept voor zowel innerlijke als uiterlijke verzorging. Door 100% natuurlijke huidverzorging, aromatherapie, ontspanning, coaching en voedingsadvies krijgt jouw lichaam de allerbeste zorgen. Laat mij je natuurlijke gezondheid en gezonde uitstraling herstellen. Ik coach je op weg naar 100% natuurlijk evenwicht. Na elke behandeling zie je er gezonder en jonger uit.

Wat kan Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn je bieden?

Bij Live Authentic krijg je de allerbeste behandeling op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging. Aromatherapeutische gelaatsbehandelingen Natuurlijke manuele huidverbetering Adviezen voor een stralende huid  Relaxerende massages Dieptemassage en voetreflexzone massage  Natuurgeneeskundige behandelingen en adviezen bij lichamelijk en emotionele klachten  Voedingsadviezen op basis van uw klachten Bach Bloemen therapie Relaxatie therapie Gezondheidsadvies en begeleiding De 100% natuurlijke en artisanaal gemaakte producten van Enfleur voor thuisgebruik zijn bij Live Authentic verkrijgbaar. Alsook aromatische oliën.

Wie gingen je voor?

Specifiek richt ik me naar mensen met stressklachten en huidklachten. Maar iedereen die een relaxatie moment kan gebruiken is van harte welkom.

Foto's

Producten

Voedingssupplementen

Onze locatie

Live Authentic - Praktijk voor innerlijk en uiterlijk welzijn


Neerstraat 34 9636 Nederzwalm
0473882505 Klik om te bellen