De Kleine Theeboom


Truierweg 59 3840 Hoepertingen
0498/837352 Klik om te bellen

Over De Kleine Theeboom

Waarom is De Kleine Theeboom de beste keuze voor jou?

Als bezielster van De Kleine Theeboom met een groot hart voor natuur is het mijn missie om mensen weer terug voeling bij te brengen voor deze natuur. Vertrekkende van mijn kennis en ervaring als verpleegkundige en herboriste neem ik mensen mee op pad om hen aan te leren op welke manier zij de natuur kunnen inzetten ter ondersteuning van hun gezondheid, maar ook als voedselbron.

Meer over De Kleine Theeboom:

Waarden zoals gezondheid, natuur, duurzaamheid, kwaliteit ... zijn van groot belang. En hier zal dan ook rekening mee worden gehouden met het aankopen van grondstoffen, het verwerken en samenstellen van producten, tot het verpakken van producten. Waarmee ik graag verder verwijs naar mijn assortiment van kruidenthee (tisanes) die ik als herboriste van a tot z, op artisanale wijze (met beide handen) samenstel.

Wat kan De Kleine Theeboom je bieden?

Met mijn kennis en ervaring als herboriste en verpleegkundige geef ik graag kruidenadvies. Dit kan gaan over het leren werken met kruiden, het gebruik van kruiden bij gezondheidsklachten, aandachtspunten waarmee je rekening dient te houden tot gericht persoonlijk kruidenadvies. Wil je een introductie in de kruidenwereld of je wil ze leren toepassen? Dan kan je altijd terecht tijdens één van de workshops of kruidenwandelingen. Geniet je hiernaast ook graag van een lekkere en (h)eerlijke kruidenthee, of ben je soms op zoek naar een kruidenthee die nog net een tikkeltje meer uitstraling geeft aan je bedrijf? Dan kan je ook hiervoor terecht bij De Kleine Theeboom.

Wie gingen je voor?

De klanten van De Kleine Theeboom zijn zeer divers. En kunnen zowel gezondheidswerkers zijn als streekproductenwinkels enz. Maar zeker ook consumenten op zoek naar een gezondere levensstijl, of een gezellig avondje uit met vrienden of familie tijdens het volgen van een workshop. En waar het bieden van een luisterend oor (tijd) of een oplossing, het delen van kennis of het geven van tips belangrijke factoren zijn om aan de klant een goede service te kunnen bieden.

Foto's

Bezielster van De Kleine Theeboom

De Kleine Theeboom in het kort

Producten

Bloesemwaters (hydrolaten)
Levensmiddelen
Voedingssupplementen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

De Kleine Theeboom


Truierweg 59 3840 Hoepertingen
0498/837352 Klik om te bellen