Astro Sanitas


Pamelkreekweg 1 8450 Bredene

Over Astro Sanitas

Waarom is Astro Sanitas de beste keuze voor jou?

Bij Astro Sanitas ben je aan het juiste adres als jij jouw fysieke, emotionele en spirituele gezondheid terug in handen wilt krijgen. Jij staat hier centraal! Samen zoeken we de meest geschikte voedingssupplementen en therapieën om jouw klachten te verlichten. Natuurlijk gebeurt dit alles in een aangename sfeer door de etherische olie die in de lucht wordt verdampt. Je kunt hier terecht voor bachbloesems, etherische olie, probiotica, kruiden, dieptemassage van lichaam en/of voeten, ontspanningsmassage, relaxatietherapie en astrologische consulten.

Meer over Astro Sanitas:

Astro Sanitas wil een goede gezondheid voor alle vrouwen binnen handbereik brengen op zowel het fysieke, het emotionele en het spirituele vlak op een manier waarop reguliere behandelingen ondersteund worden. Het doel is dat jij een kwaliteitsvol leven terugkrijgt zodat jij de dingen kunt doen waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Als jij gelukkig jouw eigen weg volgt, kun jij een betere bijdrage leveren aan de wereld.

Wat kan Astro Sanitas je bieden?

De kwaliteit van je behandeling of producten bepaalt heel veel van het resultaat van je traject. Mijn aangeboden trajecten voorzien jou in alle producten die jij nodig hebt om het beste resultaat te bekomen. Zo krijg jij alle nodige tincturen, etherische olie of voedingssupplementen mee. Het is mijn doel om jou de kwaliteit van leven terug te geven die jij verlangt. Door de combinatie van verschillende technieken merk je snel een verbetering in je gezondheid. De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat jij steeds die therapie krijgt, die jij nodig hebt.

Wie gingen je voor?

De vrouwen die ik begeleid, voelen op een paar sessies het verschil. Hun kwaliteit van leven is hoger en ze hebben meer energie. Wat ze stuk voor stuk appreciëren aan Astro Sanitas is de persoonlijke begeleiding. Ook als ze vragen hebben over de behandeling worden ze steeds professioneel te woord gestaan. Kwaliteit en professionaliteit zijn 2 waarden die ik meeneem in elke behandeling.

Producten

Voedingssupplementen

Onze locatie

Astro Sanitas


Pamelkreekweg 1 8450 Bredene